Jeugd&Jongeren Theater

Theater, spel en beweging om te ontdekken en te laten zien
15 en 30 weken theaterplezier voor beginners en gevorderden
Theater laat je ontdekken welke rol bij jou past en welk effect jij teweeg brengt

Kleutertheater Snuffelcursus

Speciaal voor de allerjongste beginners:
Heb je altijd al iets met theater willen doen en zit je in groep 1 of 2? Kom dan naar de Snuffelcursus! We maken spelenderwijs  kennis met de verschillende basisvaardigheden van theater in 15 lessen! Je leert samenwerken, presenteren en we sluiten af met een mooie presentatie voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. 

Theater Kidz 2 Basiscursus niveau 1

Houd je van theater, speel je het liefst een toneelstuk na, thuis in de woonkamer? En vind je het leuk om hier een heel jaar les in te krijgen? Schrijf je dan in bij Theater Kidz 2. In deze cursus ga je aan de slag met afspreek-spelen, personages, beweging, tableaus en nog veel meer. Vanuit een speelse manier leren we om samen op het toneel te staan en ook scenes te presenteren aan elkaar. Tijdens de cursus zijn er ook open lessen waarbij ouders een kijkje kunnen nemen en hebben we twee vriendjes & vriendinnetjes lessen. De cursus wordt afgesloten met een mooie presentatie voor publiek.

Theater Kidz 3 Basiscursus niveau 2

Wil je graag een jaar lang theaterles, samen met leeftijdsgenootjes allerlei aspecten van het toneelspelen onder de knie krijgen? Scenes maken en aan elkaar presenteren? Schrijf je dan in voor Theater Kidz 3.  In deze cursus ga je in op de basisvaardigheden van toneelspelen en theater. Zo besteden we veel aandacht aan; emoties, tableaus, werken met maskers, werken met dialogen, scenes met muziek en nog veel meer. Daarnaast leer je ook samen te werken en voor de groep te staan.  Er zijn er een aantal open lessen gedurende de cursus, waarin de cursisten laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Daarnaast zijn er 2  vriendjes en vriendinnetjes lessen, waarbij je beste vriend(in) ook  mee mag doen. En we sluiten het jaar natuurlijk af met een mooie eindpresentatie voor publiek.

Start 11 en 12 september 2017
groep 1-2 basisonderwijs Kleutertheater 15 weken € 147,-
  eerste blok start 12 september 2017 dinsdag 16.00 – 16.45 uur
  tweede blok start in januari 2018 dinsdag 16.00 – 16.45 uur
groep 3-4-5 basisonderwijs Theater Kidz 2 30 weken € 201,-
  start 12 september 2017 dinsdag 17.00 – 18.00 uur
groep 6-7-8 basisonderwijs Theater Kidz 3 30 weken € 249,-
  start 11 september 2017 maandag 16.00 – 17.15 uur

ik schrijf hier in

theaterdagen 2014 kleinPODIUMTALENT

 

 

 

Geef je talent een podium
30 weken keihard werken aan talentontwikkeling
Laat het beste van jezelf zien: optreden geeft zelfvertrouwen

On Stage 1
Podiumtalentgroep 12 t/m 15 jaar

On Stage 1 is voor jongeren die graag een jaar lang intensief bezig willen zijn met theater. Naast de basisvaardigheden, gaan zij ook de verdieping in tijdens de theaterlessen. Er wordt gewerkt in verschillende blokken aan onder andere: improvisatie theater, bewegingstheater, mime, personage opbouw, schrijven en spelen van dialogen en monologen. De laatste les voor de kerstvakantie is een open les, waar ouders/ vrienden en vriendinnen mogen kijken( en meedoen). Daarnaast bezoeken de cursisten samen een voorstelling en wordt de cursus aan het eind van het jaar afgesloten met een mooie presentatie voor publiek.

Start 11 september 2017, 30 weken
Leeftijd 12 t/m 15  jaar
Dag en tijd maandag 17.30 – 19.00 uur
Cursusprijs  € 267,-

ik schrijf hier in

On Stage kleinPODIUMTALENT

On Stage 2
Podiumtalentgroep vanaf 14 jaar

On Stage 2 is voor cursisten die al minimaal één jaar theater hebben gevolgd bij h19.
In de On Stage cursus, wordt in het eerste deel van de cursus (tot de kerst) verder ingegaan op de technieken en vaardigheden die we beoefend hebben. En bezoeken de cursisten samen een voorstelling. Vervolgens werken we als groep naar een voorstelling toe. De cursisten werken zelf mee aan het maken van het concept van de voorstelling en het begeleiden van elkaar tijdens het spelen. Ze leveren hun eigen input en zodoende werken we toe naar de voorstelling. Daarbij leren ze ook de omringende aspecten van de voorstelling zoals kaartverkoop, flyers en vormgeving van het stuk. Maar ook leer je wat er gebeurt achter de schermen om een productie tot stand te brengen.

Start 11 september 2017, 30 weken
Leeftijd 14 t/m 17 jaar
Dag en tijd maandag 19.15 – 20.45 uur
Cursusprijs € 267,-

ik schrijf hier in

 

Deel deze pagina via social media