Stichting Ieder één

Oosterhout,  januari 2017.

 

Beste mensen.

Dit jaar organiseert de stichting Ieder-Één [www.stichting-iedereen.nl] in Oosterhout een project van vier weken onder de titel “Down in Town”. De bedoeling van dit project is dat mensen met een verstandelijke beperking samen met inwoners van Oosterhout activiteiten gaan ondernemen.

Op onze website kunt U zien wat de bedoeling van het hele project is. Toneel, film, dans, boeken, sport, muziek, schoolprogramma’s, van alles gaat er gebeuren. Ook zullen er diverse tentoonstellingen worden georganiseerd rond het thema “verstandelijke beperking”. In de hal van het gemeentehuis komt een informatiemarkt, waar organisaties die zorg verlenen zich presenteren, maar waar ook belangenverenigingen een plaats krijgen. Op die manier hoopt de stichting een steentje bij te dragen aan een betere samenleving voor iedereen.

Om ons doel te realiseren is veel geld nodig. Van diverse kanten hebben wij inmiddels sponsorgeld mogen ontvangen om onze plannen werkelijkheid te laten worden. U krijgt nu een kans om ons daarbij gratis te helpen. Help Nederland vooruit is een initiatief van ING en wij zijn als stichting genomineerd om een mooie bijdrage voor onze activiteiten te ontvangen. MAAR DAAR HEBBEN WE UW HULP BIJ NODIG. HOE MEER STEMMEN WIJ KRIJGEN, HOE HOGER HET BEDRAG. In de regio Breda e.o. horen wij bij de laatste vijf genomineerden, dus de kansen nemen toe.

Hoe kunt U Uw stem uitbrengen? Via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/2121808 brengt U rechtstreeks uw stem uit. U ontvangt  dan een controlemailtje van ING om Uw stem te bevestigen.

Wij hopen van harte dat U ons project Down in Town wilt steunen, zodat wij nieuwe initiatieven kunnen ontwikkelen tijdens ons project en daarna.

Uiteraard mag U dit bericht delen met al Uw vrienden en bekenden. Hoe meer stemmen, hoe meer vreugd!!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de stichting Ieder-Één,

Boy Neomagus, voorzitter

Theo Michielsen, secretaris.

Deel deze pagina via social media