7 juli 2022
7 juli 2022
01/01/1970

Brullen in de Bussel

In Theater De Bussel vindt donderdag 7 juli om 19.30 uur het jaarlijkse feest Brullen in De Bussel plaats. Op deze avond maken mensen met en zonder een verstandelijke beperking samen muziek. Het koor en orkest bestaan uit mensen, jong of oud, met of zonder ervaring, met of zonder beperking, die het leuk vinden om samen voor dit optreden te zingen en te spelen. 

De voorstelling
Brullen in de Bussel bestaat uit puur plezier. Het publiek wordt actief betrokken bij de uitvoering. Het repertoire bestaat uit lekkere meezingers zoals Het kleine café aan de haven en Brabant. Het wordt een uitdagende en prikkelende ontmoeting voor iedereen.
 
Tickets via theaterdebussel.nl: € 5 inclusief drankje.
 
Brullen in de Bussel 2022 poster
 

Deel deze pagina via social media

Locatie


Theater De Bussel

Op 19 september 1984 mag de commissaris van de Koningin Dries van Agt het cultureel centrum De Bussel officieel openen.

De naam ‘Bussel’ is afkomstig van het feit dat er vroeger een bos stond waar het theater nu staat. Het hout uit deze bossen, werd bij elkaar gebusseld. In die tijd had het theater drie vaste medewerkers in dienst, slechts een paar professionele voorstellingen per jaar en veel culturele-, maatschappelijke- en amateuraangelegenheden. Inmiddels is het culturele centrum (sinds 2001 ‘Theater de Bussel’) uitgegroeid tot een volwaardig eigentijds theater wat fungeert als de culturele huiskamer van Oosterhout.