Balans door Dans

Vanuit een normaal leven staat ineens alles op z’n kop en staat het leven in het teken van overleven. Emoties van angst, boosheid of verdriet zijn soms lastig te bevatten.

Wanneer je kanker krijgt of ziek wordt is het voor te stellen dat je lijf je in de steek heeft gelaten. Je lijf weer gaan waarderen en liefhebben is na zo’n ziekteproces belangrijk om het lijf weer als iets waardevols en eigen te zien.

Binnen deze dansles staat een stukje emotionele verwerking, vertrouwen krijgen in het lichaam, contact krijgen met het lichaam en het lijf weer gaan waarderen, centraal.
Vanuit improvisatie en de moderne danstechniek wordt er in de les gewerkt aan deze thema’s en proberen we in het hier en nu te zijn, los te laten, te ontspannen en te genieten van de muziek en de dans.
Affiniteit met dans is fijn, maar je hoeft er geen ster in te zijn.

Margot Kerstens is afgestudeerd als danstherapeute en docent dans aan de dansacademie en vindt het individu achter de danser minstens net zo belangrijk als de techniek in dans. Hierdoor komen haar twee opleidingen mooi bij elkaar en vullen ze elkaar goed aan waardoor dans tot leven komt.

Proefles  woensdag 4 maart (gratis), wel graag even inschrijven met vermelding proefles
Start
11 maart 2020, 10 weken, bij minimaal 5 inschrijvingen
Lesdag woensdag
Tijd 17.00-18.00 uur
Docent Margot Kerstens
Cursusprijs 128 euro

ik schrijf hier in

Deel deze pagina via social media