Theater

Snuffeltheater & Musical 4+

Korte cursus voor kleuters
Bij snuffeltheater gaan de kinderen iedere week op ontdekkingstocht in hun verbeelding. Samen met de docent spelen ze korte scenes aan de hand van een prentenboek en spelen ze mee onder begeleiding van poppenspel en geleide fantasieën. Iedere les heeft een ander thema. Denk hierbij aan dieren uit het bos, feest en sprookjes. Natuurlijk ontbreekt samen zingen en dansen niet en laten wij aan het einde van de cursus graag aan de papa’s en mama’s zien hoe stoer wij zijn als wij optreden.

Start blok 1: 31 augustus 2023
blok 2: 25 januari 2024
15 weken
Leeftijd 4-6  
Dag en tijd donderdag 14.30-15.00 uur  
Cursusprijs € 113  
Docent Sharon Joosen  

Toneelgroep

Toneelgroep voor ervaren jeugd en startende jongeren van 8 tot 14 jaar
Deze cursus is voor jeugd en jongeren die graag een jaar lang intensief bezig willen zijn met acteren. Naast plezier, verbeelding en lef, leer je de principes van improviseren, samenspelen, het neerzetten van een typetje en het geloofwaardig acteren. Iedere week experimenteer en onderzoek je met je groep allerlei vormen van acteren. Gezelligheid staat voorop: alles kan en niets is te gek in deze groep! We werken in verschillende blokken aan improvisatietheater, bewegingstheater, mime, personageopbouw, schrijven en spelen van dialogen en monologen. Uiteindelijk werk je met je groep naar een spetterende eindpresentatie toe. Dit kan een kort toneelstuk zijn, maar je groep kan ook kiezen voor korte sketches en improvisaties. Ook proberen we een keer samen een voorstelling te bezoeken (niet in cursusgeld inbegrepen).

Start 30 en 31 augustus 2023 35 weken
Leeftijd 8-14  
Dag en tijd woensdag 18.00-19.00 uur
donderdag 17.00-18.00 uur
 
Cursusprijs € 263  
Docent Sharon Joosen 

Inschrijven

Ben je ouder dan 13 jaar of lijkt het je leuk om naast acteren ook te zingen en te dansen? Kijk dan eens bij de cursussen Musical

Deel deze pagina via social media