Jeugd&Jongeren Theater

Theater, spel en beweging om te ontdekken en te laten zien
15 en 35 weken theaterplezier voor beginners en gevorderden
Theater laat je ontdekken welke rol bij jou past en welk effect jij teweeg brengt

Theater Kidz 1 Snuffelcursus

Speciaal voor de allerjongste beginners:
Heb je altijd al iets met theater willen doen en ben je tussen de 4 en 7 jaar? Kom dan naar de Snuffelcursus! We maken spelenderwijs  kennis met de verschillende basisvaardigheden van theater in 15 lessen! Je leert samenwerken, presenteren en we sluiten af met een mooie presentatie voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. 

 

Theater Kidz 2 Basiscursus niveau 1

Houd je van theater, speel je het liefst een toneelstuk na, thuis in de woonkamer? En vind je het leuk om hier een heel jaar les in te krijgen? Schrijf je dan in bij Theaterkidz 2. In deze cursus ga je aan de slag met ‘afspreek’spelen, personages, beweging, tableaus en nog veel meer. Vanuit een speelse manier leren we om samen op het toneel te staan en ook scenes te presenteren aan elkaar. Tijdens de cursus zijn er ook open lessen waarbij ouders een kijkje kunnen nemen en hebben we 2 vriendjes & vriendinnetjes lessen. De cursus wordt afgesloten met een mooie presentatie voor publiek en natuurlijk gaan we ook een keer met z’n allen naar het theater.

Theater Kidz 3 Basiscursus niveau 2

Wil je graag een jaar lang theaterles, samen met leeftijdsgenootjes allerlei aspecten van het toneelspelen onder de knie krijgen? Scenes maken en aan elkaar presenteren? Schrijf je dan in voor Theaterkidz 3.  In deze cursus ga je in op de basisvaardigheden van toneelspelen en theater. Zo besteden we veel aandacht aan; emoties, tableaus, werken met maskers, werken met dialogen, scenes met muziek en nog veel meer. Daarnaast leer je ook samen te werken en voor de groep te staan.  Er zijn er een aantal open lessen gedurende de cursus, waarin de cursisten laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Daarnaast zijn er 2  vriendjes en vriendinnetjes lessen, waarbij je beste vriend(in) ook  mee mag doen. En we sluiten het jaar natuurlijk af met een mooie eindpresentatie voor publiek. Ergens gedurende het seizoen gaan we ook met elkaar naar een voorstelling kijken. 

Start 9 september 2019    
groep 1-2-3 basisonderwijs Theater Kidz 1 15 weken € 151,-
  eerste blok is niet gestart maandag 16.15 – 17.00 uur    
  tweede blok start 13 januari 2020 maandag 16.00 – 16.45 uur    
groep 3-4-5 basisonderwijs Theater Kidz 2 35 weken € 231,-
  is niet gestart maandag 17.00 – 18.00 uur    
groep 6-7-8 basisonderwijs Theater Kidz 3 35 weken € 288,-
  start 9 september 2019 maandag 16.45 – 18.00 uur    
  start 9 september 2019 maandag 18.15 – 19.30 uur    

ik schrijf hier in

theaterdagen 2014 kleinPODIUMTALENT

 

 

 

Geef je talent een podium
35 weken keihard werken aan talentontwikkeling
Laat het beste van jezelf zien: optreden geeft zelfvertrouwen

On Stage 
Podiumtalentgroep 12 t/m 16 jaar

On Stage is voor jongeren die graag een jaar lang intensief bezig willen zijn met theater. Naast de basisvaardigheden, gaan zij ook de verdieping in tijdens de theaterlessen. Er wordt gewerkt in verschillende blokken aan onder andere: improvisatie theater, bewegingstheater, mime, personage opbouw, schrijven en spelen van dialogen en monologen. De laatste les voor de kerstvakantie is een open les, waar ouders/ vrienden en vriendinnen mogen kijken (en meedoen). Daarnaast bezoeken de cursisten samen een voorstelling en wordt de cursus aan het eind van het jaar afgesloten met een mooie presentatie voor publiek. 

Start 9 september, 35 weken
Leeftijd voortgezet onderwijs
Dag en tijd maandag 19.45 – 21.15 uur
Cursusprijs  € 276,-

 

 

 

ik schrijf hier in

Deel deze pagina via social media