Auditie en optredens presentatiegroep Cproof

Getalenteerde dansers krijgen bij h19 een kans om zich te laten zien. Heb jij interesse om op het podium te staan, dan kun je je aanmelden voor de presentatiegroepen. Zij treden regelmatig op bij evenementen in en om Oosterhout. 

Mag jouw danstalent gezien worden, doe dan auditie!
Dansers van 8-12 jaar kunnen zich inschrijven voor de auditie voor de talentklas moderne dans Cproof. De auditie is dinsdag 14 september van 18.15 tot 19.30 uur bij h19. Dansers worden door de danscommissie geselecteerd bij de audities. 
Inschrijven kan via mail: maryjanevanbaal@h19.nl.

Zelf zien wat de presentatiegroepen doen? 
Kom dan kijken naar een van de optredens. Dat kan al binnenkort! 

  • Zaterdag 11 september staan we in Stadstuin De Schelp bij Dag van de Kunst van 14.00-17.00 uur met drie presentatiegroepen en geven we een workshop dans voor alle leeftijden. 
  • Zondag 12 september staan we op dansfestival De vloer op! Hier dansen presentatiegroepen Choque, Choque Proof en Cproof op de kijkvloer en doen ze mee met verschillende workshops. Iedereen kan gratis deelnemen aan meerdere activiteiten.

Na de auditie
Als je de auditie gehaald hebt en je mag deelnemen aan de presentatiegroep Cproof, dan ben je verplicht een danstechniekles op advies van de dansdocent te volgen. Je betaalt voor de presentatiegroep en je betaalt 50% cursusgeld voor de bijbehorende techniekles.

Deel deze pagina via social media