Begin het nieuwe jaar creatief!

Het einde van het jaar is in zicht. We gaan bijna genieten van de feestdagen. Januari klinkt misschien nog ver weg, maar het is toch leuk om alvast vooruit te kijken. 

Wij hebben vanaf januari toffe activiteiten gepland staan. Kom bijvoorbeeld muziek maken, jouw kunsttalent onderzoeken of lekker dansen! Je kunt je aanmelden via inoosterhout.nl voor deze workshops:

Maak je eigen videoclip – 11 januari, 16.00 uur in AC Dommelbergen – groep 6 t/m 8
In deze workshop ga jij je eigen lied schrijven en hiervan een opname maken. Je speelt op verschillende instrumenten en je leert zingen. We maken verschillende muziekvideo’s met jou in de hoofdrol. Aan het einde van de workshop voegen we alle opnames samen tot één grote videoclip.

Ontdekatelier Beestige Bende – 12 januari, 16.00 uur in De Bunthoef – groep 5 t/m 8
Ben je nieuwsgierig en leer je graag nieuwe dingen? Kom onderzoeken, ontdekken en uitproberen! In dit ontdekatelier ga je dieren maken met verschillende materialen. Doe met ons mee en maak je eigen beestige bende!

Gemaskerd bal – 2 februari, 15.00 uur in De Slotjes – groep 3 t/m 5
Geheimzinnig…! Wie schuilt er achter het masker? Wie zit er verstopt achter al die kleuren en veren? Als niemand je herkent, dan kun je dansen alsof er niemand kijkt. Net zo mooi, gek of bijzonder als je zelf wil. Kom dat ontdekken bij het gemaskerd bal. Je maakt je eigen masker. En dan gaan we dansen.

Kun je niet in januari of februari? Ook in de maanden daarna kun je nog meedoen aan spetterende workshops. Kijk daarvoor op inoosterhout.nl bij het aanbod van h19. 

Deel deze pagina via social media