Brul mee in de Bussel!

In Theater De Bussel vindt donderdag 7 juli om 19.30 uur het jaarlijkse feest Brullen in De Bussel plaats. Op deze avond maken mensen met en zonder een verstandelijke beperking samen muziek. Het koor en orkest bestaan uit mensen, jong of oud, met of zonder ervaring, met of zonder beperking, die het leuk vinden om samen voor dit optreden te zingen en te spelen. 

Zing of speel mee bij Brullen in De Bussel!

Brullen in de Bussel logo

We zoeken zangers en instrumentalisten
Wil je meedoen met het koor? Dan hoef je geen noten te kunnen lezen. Plezier hebben in (samen) zingen en in het ondersteunen bij een groep mensen met een verstandelijke beperking is het belangrijkst. Voor het orkest moet je wel noten kunnen lezen. We repeteren samen. Het orkest wordt bij de uitvoering ondersteund door docenten van h19.
 
Repetitie
De repetities zijn net gestart, maar je kunt gemakkelijk nog aansluiten. We repeteren wekelijks (behalve op Hemelvaartsdag) bij h19 op donderdag van 19.30 tot 20.30 uur. Het koor en het orkest repeteren ieder apart. 
 
De voorstelling
Op deze avond, die bestaat uit puur plezier, wordt ook het publiek actief betrokken bij de uitvoering. Het repertoire bestaat uit lekkere meezingers zoals Het kleine café aan de haven en Brabant. Het wordt een uitdagende en prikkelende ontmoeting voor iedereen.
 
Doe mee met het leukste koor of orkest van Oosterhout of kom gewoon eens kijken. Aanmelden kan door een mail te sturen naar berichtons@h19.nl. Zet daarin of je in het koor of orkest meedoet en geef voor het orkest ook aan welk instrument je bespeelt. 

Deel deze pagina via social media