Docentenband treedt op bij De Schelp

Stichting Muziekschelp organiseert jaarlijks in de zomer gratis zondagmiddagconcerten in Stadstuin De Schelp. Zondag 25 september van 15.00 tot 17.00 uur kun je daar kijken en luisteren naar een optreden van de h19-docentenbandDeze ervaren muzikanten brengen een mooie mix van muziekstijlen onder de bezielende leiding van frontvrouw Jamie van den Hombergh Docentenband h19Jamie heeft in verschillende bands gezongen en was lid van het Dutch Jazz Choir. Zij werkte als zangeres mee aan projecten zoals het Our Story project met het Metropole Orkest tijdens Tomorrowland en het ADE in de Ziggo Dome.

Alle bandleden hebben hun sporen verdiend in de pop- en jazzwereld. Zij zijn allemaal muziekdocent bij h19 en van daaruit actief bij diverse projecten voor het onderwijs en in de stad.  

De docentenband bestaat uit:
Jamie van den Hombergh – Zang
Eva Korse – Slagwerk
Eibe Gerhartl – basgitaar
Gersom Raams – gitaar
Ron Franken – saxofoon
Robert Spronk – toetsen
 

Voor Gersom Raams wordt dit zijn afscheidsoptreden. Ferhan Otay, onze nieuwe gitaardocent, neemt zijn plek in de docentenband over.

Bij slecht weer kunt u op de site van De Schelp kijken of het concert wel of niet doorgaat (na 12.00 uur op de dag van het concert).  

Deel deze pagina via social media