En Plein Public: Hangplekken in Vrachelen

Introductie

Juul en Madelon, aangenaam. Je zou ons kunnen kennen van h19 Centrum voor de kunsten en B.O.C.K. uit Oosterhout. Als het gaat om kunst, cultuur en mooie dingen maken, dan zijn wij erbij! Deze zomer verzorgen wij een leuke week vol met kunst en cultuur bij jou in de buurt! Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin om je talent eens goed te laten zien? Zorg dan dat jij er ook bij bent! Ervaring is niet nodig!

Thema

De wijk Vrachelen kent vele mooie groene plekjes, ideaal geschikt voor een mooie voorstelling! Omdat wij graag gebruik maken van de omgeving, hebben wij ook ons thema daarop aangepast. Misschien ken je ze wel in je eigen wijk, kinderen die in groepjes ‘hangen’ op gezellige plekken. In een leuke speeltuin valt er altijd wat te hangen, toch? Tijdens de week zullen we op zoek gaan naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe hang jij erbij?’

Dit doen we op leuke, artistieke manieren, bijvoorbeeld door middel van dans en door het maken van kostuums/attributen/decor dat nodig is om een ideale hangplek in beeld te brengen. Heb jij goede ideeën over hoe jij zou willen hangen? Doe mee!

Datum: 22 t/m 26 juli van 09.30 uur tot 12.30 uur
Voorstelling: 27 juli van 15.00 tot 19.00 uur
Locatie: speeltuin voor de Meander
Kosten: GRATIS!
Aanmelden
 juul.madelon@gmail.com

Er is plek voor 30 kinderen, dus meld je snel aan! Dan hopen wij jou en je goede ideeën te mogen ontvangen op 22 juli! Maken we er een mooie ‘hang’-week van met z’n allen!

Een impressie (aangevuld met beelden van En Plein Public in Den Hout op 6 juni)

 

Deel deze pagina via social media