Even Voorstellen

Mijn naam is Ilse Melis en sinds februari van dit jaar ben ik toegetreden tot het bestuur van h19. Graag lever ik een bijdrage aan de kunsteducatie en amateurkunst in Oosterhout. Daarnaast is het mooi om op de achtergrond mee te denken over de koers van h19.

Over mezelf… Een klein jaar geleden ben ik terugverhuisd naar Raamsdonksveer. Hier woon ik samen met mijn man en zoontje van één jaar oud.

In het dagelijks leven werk ik bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg als lerarenopleider en stagecoördinator voor de docentenopleiding beeldende kunst en vormgeving. Naast mijn liefde voor het hogere kunstonderwijs, ligt mijn hart bij Centra voor de kunsten. In het verleden ben ik werkzaam geweest als cultuurcoach en coördinator voortgezet onderwijs en heb ik community art projecten georganiseerd.

Het is mooi om te zien wat voor bijzondere projecten en kunsteducatieve activiteiten er bij h19 georganiseerd worden. Denk aan het educatieve programma bij de Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek.

Deel deze pagina via social media