Liever in de KluiZ dan ThuiZ

Liever in de KluiZ dan ThuiZ bestaat dit seizoen 10 jaar! En dat gaan we vieren met nog meer muzikale toptalenten in de kleine zaal van Theater De Bussel.

KluiZ Pagina's (Norbert)2Tien jaar geleden besloten Oosterhoutse jazzliefhebbers Aron Raams en Peet van Tilburg van h19 dat hedendaagse jazz ook in Oosterhout een podium verdient. Over de locatie waren ze het al snel eens: het moest de KluiZ in Theater De Bussel worden. Met zijn eigen intieme omgeving, met geur en kleur en de honderd rode theaterstoelen was het plaatje compleet. ‘Liever in de KluiZ dan ThuiZ’ was geboren. En zo stonden er zes keer per jaar gerenommeerde en getalenteerde jazzmusici in een intieme en sfeervolle setting op het podium. Jazz was officieel op de kaart van Oosterhout gezet.

Na de verbouwing is ‘Liever in de KluiZ dan ThuiZ’ weer terug in Theater De Bussel in onze sfeervolle, nieuwe kleine zaal, waar we onze verjaardag zullen vieren. Tijdens deze concerten ontvangen we muzikanten die daadwerkelijk iets te vertellen hebben. Jazz is volgens ons namelijk, mits goed uitgevoerd, de reflectie van menselijk handelen: onvoorspelbaar, grillig en een enkele keer geniaal in kunstvorm. En u kan erbij zijn!

Zet de data maar alvast in uw agenda:
19 oktober | 16 november | 21 december
18 januari | 15 maart | 19 april
Aanvang 20.30 uur | entree € 12,50
Deze reeks jazzconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de KluiZ

Deel deze pagina via social media