Prokkel Oosterhout 2013

5-jarige Prokkel een groot feest!

Van 3 tot en met 8 juni 2013 werden in Nederland 332 Prokkels georganiseerd. Het was een bruisende week vol met prikkelende ontmoetingen. Ook het bedrijfsleven prokkelde mee. Vele bedrijven opende hun deuren voor de Prokkelstages.
Uit de 332 Prokkels werden er 15 genomineerd voor de Gouden Prokkel. Oosterhout was weer bij de nominaties!

De Prokkel in Oosterhout vierde feest! Met het 5-jarig jubileum pakte de Prokkel nog grootser uit, dan de jaren ervoor.

Tijdens de Prokkelweek zijn mensen met en mensen zonder beperking samen actief. Samen zingen, dansen, toneelspelen, sporten, poëzie maken, koken en samen veel plezier hebben op de afsluitende dag van de Prokkelweek.
De jury was zeer onder de indruk van de Prokkel in Oosterhout. Het Prokkelfestijn is geworteld in de gemeente en dat is iets wat de jury graag ziet. Dit jaar werd groots uitgepakt in Oosterhout. Mensen met en zonder beperking repeteerden in de Prokkelweek hun lied, toneelstuk of dans om uiteindelijk een voorstelling te geven op de afsluitende dag. Deze opzet maakt de intensiteit van de ontmoetingen groot. Door de laagdrempelige opzet werd het een zeer toegankelijke dag waar veel mensen bij betrokken waren. De publieke belangstelling was groot. Hulde, namens de jury, voor Oosterhout!

Kijk voor een fotoimpressie:

Kijk voor de mooie film die gemaakt is:
film

Deel deze pagina via social media