Smaakmakers Oosterhout

Hallo, joehoe, hoi!

Eind 2016 zijn we bij jullie in de klas geweest, op bezoek bij jullie instelling, of hebben we elkaar ergens anders ontmoet. Misschien herinner je je ons van een email die je eerder hebt ontvangen, van het project #GOEDGEBEKT.

We hebben eind vorig jaar vragen gesteld aan de jongere bewoners van onze stad. Om te horen wat hen bezighoudt en beweegt.

De antwoorden op de vragen gaan we na de carnavalsvakantie lanceren en verspreiden door Oosterhout. We hebben ze verzameld en gemonteerd tot geluidsfragmenten, met een klein beetje ludiek beeld erbij. Geheel in Smaakmakersstijl natuurlijk. Elk fragment komt voort uit een vraag die we hebben gesteld om de jongeren een beetje beter te leren kennen.

Vanaf 6 maart zetten we elke dag een stukje van het opgehaalde verhaal online. Wil je meeluisteren? Alleen of met je leerlingen, publiek of collega’s? Dat kan!

Via ons youtubekanaal:   https://youtu.be/nzEfs0hzhvw

blog op tumblr:                  www.smaakmaker-things.tumblr.com

facebook:                           Smaakmakers Oosterhout

instagram:                        smaakmakersoosterhout

Het is nu 2017 en Smaakmakers gaat verder met het project #BEET!. We gaan op diverse manieren jongeren ontmoeten en samen met hen het Smaakmakerskanaal vullen, online. Samen televisie maken via internet. Op deze manier willen we jongeren een stem geven en ze stimuleren hun positieve verhaal te vertellen, hun talent te laten zien, of op zoek te gaan naar wat ze leuk vinden. Kortom, we brengen de Oosterhoutse jongeren in beeld en zetten ze positief op de kaart!

Ken je jongeren die dit leuk zouden vinden? Of wil je zelf een rol spelen in het geheel? Wil je op de hoogte blijven en de filmpjes in de klas laten zien, op jullie social media of iets anders?

Neem dan gerust contact met ons op! Dan zorgen wij voor korte lijntjes, duidelijke taal en een positieve vibe!

Met smaakvolle groet,

Juul (Stichting BOCK) 06 21546617

Madelon (h19 Centrum voor de kunsten) 06 24657913

Jamie (Surplus Welzijn) 0612472977

Deel deze pagina via social media