Face yourself – Biënnale 2023

Zit jij op voortgezet onderwijs? Ben jij graag beeldend aan het werk en wil je jezelf verder ontwikkelen? Grijp nu je kans!

FACE YOURSELF is een nieuw kunstinitiatief van h3h Biënnale Oosterhout. We gaan hierin op zoek naar de nieuwe generatie jong beeldend talent in Brabant.

We dagen jou uit om een collage te maken vanuit het thema zelfportret. Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury vijf talenten. Ben jij een van de talenten, dan krijg je een masterclass en een artist-in-residence onder begeleiding aangeboden in Museum MOYA in Oosterhout. Een unieke kans om je verder te ontwikkelen en je voor te bereiden op een eventuele studie binnen het kunstonderwijs.

Poster Face Yourself- Kunstproject Biënnale 2023 voor jongeren op voorgezet onderwijs

Doe mee! In de flyer en via linktree vind je alle informatie over FACE YOURSELF. Bekijk ook onze trailer.

Geloven in jezelf begint bij zien wie je bent

Verzoek aan docenten VO
We willen je vragen om in de lessen kort aandacht te besteden aan FACE YOURSELF en je leerlingen te motiveren zich aan te melden. Jij hebt beter dan wie ook zicht op de leerlingen die geïnteresseerd zijn in deze unieke kans.

Het zou geweldig zijn als je de trailer FACE YOURSELF, gemaakt door derdejaars student video van de Willem de Kooning academie, in de les wilt laten zien. Voel je ook vrij om de opdracht terug te laten komen in je eigen lessen. Ook die collages kun je met behulp van het antwoordnummer in de flyer kosteloos opsturen. Inzenden kan tot en met 10 mei. Alle ingestuurde collages exposeren we tijdens de Biënnale in museum MOYA.

De jury
Hendrik Driessen, oud-directeur De Pont, curator
Rebecca Nelemans, kunsthistoricus, curator
Monique Verhulst, directeur h3h Biënnale Oosterhout
Geert Kollau, directeur museum MOYA
Servaas Roelandse, beeldend kunstenaar, initiatiefnemer FACE YOURSELF
Darnisha Daniël, beeldend kunstenaar, initiatiefnemer FACE YOURSELF

Vragen?
Neem dan contact op met servaas.roelandse@h19.nl.

Deel deze pagina via social media