Finale Rotary Talentenconcours

Op zondag 2 november vond in de Vredeskerk de finale van 2014 plaats.

Uit de finalisten Aaron Jacobs (saxofoon), Jolein van ’t Hof (dwarsfluit), Stefan van der Heijden (piano), Xavier van de Poll (viool) en Emma Verstraaten (viool) is als winnaar Emma Verstraaten gekozen door de jury. Van de Rotary ontving zij een cheque van 2000 euro om te besteden aan haar muzikale ontwikkeling. h19 is trots op haar leerlingen die meededen.

Foto Emma kleinEmma:
“Mijn naam is Emma Verstraaten en ik ben veertien jaar. Ik speel nu 6 jaar viool, en heb les van Kim de Beer op h19 Centrum voor de kunsten. Ook speel ik in het Regionaal strijkorkest op het Factorium in Tilburg.  Ik vind het leuk om klassieke muziek te spelen, maar ik luister het liefst naar popmuziek. Later wil ik een goede violiste worden.

Ik zit in 3 VWO op het Mgr. Frenckencollege. Ik weet nog niet wat ik wil gaan studeren, daar denk ik nog even over na.
Een hoogtepunt uit mijn ‘muziek carrière’, is dat ik in het Concertgebouw in Amsterdam mocht spelen. Samen met 124 andere jonge violisten mocht ik Janine Jansen begeleiden omdat het Concertgebouw 125 jaar bestond. Een hele leuke ervaring!
Een tip die ik zou geven aan andere muziekleerlingen, is dat je vooral moet spelen wat je leuk vindt, dan heb je er het meeste plezier in en dan blijf je muziek maken.”

Emma: proficiat!!!!!!!

 

 

Deel deze pagina via social media