School

Aanbod

Cultuur is van ons allemaal. Het zit diep geworteld in ons menszijn en is een belangrijk onderdeel van onze ontwikkeling. Cultuur beoefenen leert ons allerlei trucjes over omgaan met elkaar, respecteren van elkaars creaties en gedachten en het leert je een eigen mening te vormen over wat je ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt. Dat alles maakt cultuureducatie zo ontzettend belangrijk.

Naast het aanbod voor in de klas, zijn we er ook om leerkrachten te ondersteunen en adviseren in hun zoektocht naar cultuureducatie. Dit doen we op allerlei manieren, van meedenken tot bijscholing en mee-organiseren.

h19 werkt voor haar projecten samen met lokale partners. Denk aan BOCK, Theek5 en Theater de Bussel. Samen kijken we wat het beste past bij het project en op welk podium dit het best tot zijn recht komt. Durf dus gerust over de muren en hekken van de school te kijken om een prachtig resultaat te boeken. Voor educatieve activiteiten in de school maar ook daarbuiten! Wij kijken graag mee en ondersteunen waar we kunnen.

Contactinformatie

Voor informatie over schooljaar 2023/2024 kun je contact opnemen met Karin Adriaansen. Voor de bovenschoolse projecten neem je contact op met Lydia Snoeren. Je kunt hen bereiken via mail: educatie@h19.nl.

Kinderen maken muziek – School
Kinderen maken muziek

Deel deze pagina via social media