Stad

Cultuur verbindt mensen

Als we denken aan STAD denken we aan het tonen van Oosterhouts talent, maar ook aan kwetsbare groepen, samenwerkingen met partners uit de zorg en welzijn en het sociale domein. Kunstprojecten geven een gezicht aan erfgoed en identiteit en dragen bij aan leefbaarheid en de leefomgeving. De STAD-projecten zijn geen kant en klare pakketten, maar worden in samenwerking vormgegeven. 

Cultuur van betrokkenheid

Binnen STAD is onze missie om Oosterhout door middel van kunst te verrassen en te betrekken bij de eigen omgeving, om door middel van kunst en cultuur Oosterhout mooier te maken, in samenwerking. We doen dat onder andere in het gemeentelijk programma de Brede Buurt, waar we samen met Theek5, Moove en Delta (en in samenwerking met anderen) bijdragen aan een positieve leefomgeving. Maar ook om Oosterhout artistiek uit te dagen.

Een aantal projecten van de afgelopen tijd zijn 365+1, Zorgeloos zingen, Zin in ateliers, leer zingend Nederlands, het Groot Onbeperkt Oosterhouts familie Orkest, bijdragen aan bijzondere momenten van andere organisaties en verenigingen zoals de dag van de Mantelzorg, de Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek, Down in Town, de jaarlijkse Prokkel en Krokkel, de Breek de week band, Shelter, de Cultuurnacht en de Jonge Honden.

Bent u benieuwd tot welke verrassende uitkomsten deze krachtenbundelingen kunnen leiden? Neem dan contact op met h19 en maak een afspraak om te kijken wat we voor, maar vooral met u kunnen betekenen.

coradewit@h19.nl

presentatie Tabo Goudswaard tijdens het congres “De Kunst van het Waarde Maken”

Deel deze pagina via social media