Kom kijken naar de Rattenvanger

In september en oktober komt een heuse Rattenvanger naar Oosterhout. In een vrolijke stoet met muziek, dans en theater vragen wij aandacht voor zwerfafval en de ratten die daarop afkomen. Een ludieke actie in samenwerking met bewonersorganisaties, zappers en partners in de stad.

De optochten
Vijf zaterdagen kun je de Rattenvanger met haar muzikale gevolg bewonderen. We nodigen je van harte uit om aan te sluiten bij een (of meer) van de optochten. We zien je graag tussen 13.00 en 15.00 uur op 18 en 25 september en 2, 9 en 16 oktober. Alle informatie over dit project, over de optochten, de routes en de samenwerkingen die we hiervoor zijn aangegaan vind je op De Rattenvanger.

De kracht van cultuur
h19 Centrum voor de kunsten wil door de inzet van cultuur een bijdrage leveren aan het vergroten van het leef- en woongenot in Oosterhout. We luisteren naar vragen, wensen en signalen van de inwoners en zetten samen de ideeën om in creatieve projecten. De Rattenvanger is ontstaan vanuit het verzoek van bewoners van Paterserf die de overlast door zwerfafval meer dan beu zijn.

 

 

 

Deel deze pagina via social media