11 talenten geselecteerd in Face Yourself kunstopdracht

Dit zijn ze dan! De 11 geselecteerde jongeren die in Museum MOYA gedurende de h3h biënnale gaan werken aan hun nieuwe meesterwerk! Ze maken onderdeel uit van het nieuwe kunstinitiatief FACE YOURSELF waarin de h3h biënnale opzoek is gegaan naar de nieuwe generatie Brabantse beeldmakers. Via middelbare scholen en sociale media riepen ze jongeren op een zelfportret in collagevorm op te sturen. Met als motto: ‘Laat je zien en ben trots op wie je bent!’11 jongeren die geselecteerd zijn in de Face Yourself kunstopdracht voor de Biënnale 2023 bij museum MOYA met kunstenaar David Bade

Foto: Fabio Bliek (David Bade: rechtsonder)

Uit alle inzendingen zijn deze jongeren geselecteerd. Zij werken gedurende de Biënnale in museum MOYA aan een nieuw kunstwerk. Drie van de jongeren komen uit de Regio: Fin Schoutens van 17 uit Den Hout, Cleo Langer van 17 uit Oosterhout en Niels D’ Anjou van 15 uit Dongen.

Afgelopen zondag 11 juni kregen de jongeren een masterclass van kunstenaar David Bade, wiens werk ook te zien tijdens de h3h biënnale. Bade heeft de jongeren geholpen met het zetten van nieuwe stappen in hun beeldende ontwikkeling. Vanaf 17 juni zullen de jongeren elke zaterdag en zondag aan het werk zijn in Museum MOYA waar een speciale Artist in Residence ruimte voor hen is ingericht.

Ben je ook benieuwd naar deze nieuwe beeldmakers? Kom dan vooral een kijkje nemen bij museum MOYA. Het museum is geopend woendag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Deel deze pagina via social media