Gratis workshop fotografie: Zomerportret

De zomervakantie komt eraan. Misschien ga je naar het buitenland, misschien blijf je hier… Wat je ook doet, vakantie is vaak een tijd dat je mooie en bijzondere momenten beleeft. Het is altijd leuk om deze nieuwe herinneringen vast te leggen voor later. Nog leuker als de foto’s die je schiet, meer zijn dan een ‘gewoon kiekje’. In deze workshop krijg je tips hoe je op een creatieve manier echt mooie foto’s kunt maken. 

Zomerse portretfoto van een vrouw met landschap op de achtergrond
 
Portret in een mooie omgeving
Fotograaf en h19-docent Leonie Gossens geeft jou in deze workshop Zomerportret leuke tips om op pad te gaan met je camera. Aan de hand van een aantal opdrachten laat Leonie je portretten maken van elkaar of van spontane voorbijgangers die model willen staan. In de omgeving van h19 ga je op zoek naar mooie plekken, op straat of in het park. Je traint je oog en leert hoe je mensen en hun omgeving vastlegt op een creatieve manier. 
 
Nodig voor de workshop
Voor deze workshop is een eenvoudige compact camera of zelfs de camera van je telefoon prima. Je hoeft niet de handleiding uit je hoofd te leren, want we werken lekker makkelijk met de automatische instelling. Voorkennis of ervaring zijn ook niet nodig.
 
Doe je mee? 
 
Dag, tijd Zaterdag 1 juli 2023, 10.00-12.30 uur
Docent Leonie Gossens
Prijs Gratis
Let op Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol = vol.
We werken wel met een wachtlijst, mocht er iemand uitvallen. 
 
Cursus volgen
Heb je de smaak te pakken en wil je na de zomer verder met fotografie, dan kun je je aanmelden voor de cursus fotografie basis. Je hebt daarvoor een systeemcamera of een spiegelreflexcamera nodig met verwisselbare lenzen. 

Deel deze pagina via social media