Bij h19 werken met groot enthousiasme kunstenaars, muzikanten, theatermakers, dansers, fotografen, schrijvers en ondersteunende medewerkers. Zij bieden kunst- en cultuureducatie aan jeugd, jongeren en volwassenen en zetten zich in binnen het sociaal domein en het primair en voortgezet onderwijs.

 

Wat wij belangrijk vinden
Inspiratie opdoen, leren, uitgedaagd worden, je welkom voelen en betrokken zijn, dat vormt het fundament van de activiteiten van h19. De meeste initiatieven binnen h19 komen van de medewerkers zelf en geven de organisatie kracht en draagvlak om ambities verder uit te werken. Kwaliteit komt vanuit betrokkenheid, humor, uitwisseling van kennis en samenwerking.

 

h19 als werkgever
Wij zijn een innovatieve, prikkelende en creatieve organisatie die als werkgever de medewerkers ondersteunt, begeleidt, motiveert en schoolt. h19 gelooft in de scheppende kracht van kunstenaars waarmee zij zichzelf en hun expertise optimaal vormgeven. Alle medewerkers van h19 hebben een passie die zij willen delen.

 

Werken bij h19?
De actuele vacatures vind je hieronder. Staan er geen vacatures open, maar zou je graag werken bij h19? Stuur dan een open sollicitatie naar berichtons@h19.nl.

Actuele vacatures

Docent zang lichte muziek

Docent fotografie


Een moment geduld aub..