Biënnale 2023

Voor de h3h biënnale 2023 maakte h19 weer een verrassend onderwijsprogramma voor alle basisscholen in de gemeente Oosterhout en voor jong beeldend talent uit het voortgezet onderwijs in Brabant. 

Het centrale thema van de derde Biënnale was Geloof. In het onderwijsprogramma heeft h19 dit thema benaderd vanuit het Geloven in jezelf. Alle deelnemers werkten toe naar een zelfportret. 

Terugblik Biënnale 2023 

Be your Selfie

De basisschoolleerlingen gingen voor de biënnale 2023 aan de slag met een spiegeltje ter grootte van een mobiele telefoon. Zij kregen de opdracht een zelfportret te maken als middel om te geloven in jezelf, in wie je bent en hoe je er uitziet: BE YOUR SELFIE.

Artikel Weekblad Oosterhout over educatieproject voor basisschoolleerlingen voor de Biënnale 2023

Face Yourself

FACE YOURSELF was een nieuw kunstinitiatief van h3h Biënnale Oosterhout. Zij gingen op zoek naar de nieuwe generatie jong beeldend talent in Brabant. De jongeren werden uitgedaagd een collage te maken vanuit het thema zelfportret. Uit alle inzendingen zijn een aantal jonge talenten geselecteerd. Zij kregen een masterclass en een artist-in-residence in museum MOYA. Een unieke kans om zich verder te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een eventuele studie binnen het kunstonderwijs.

Poster Face Yourself- Kunstproject Biënnale 2023 voor jongeren op voorgezet onderwijs

Deel deze pagina via social media